Kasteel De Vanenburg – Nederland

80.50

Kasteel De Vanenburg Putten SUITE DEAL! ⚡️ Geniet van een 3-, 4- of 5-daags verblijf in een van de 3 suites op de Veluwe op het landgoed van Kasteel De Vanenburg incl. ontbijt

Naar de deal Vergelijk
Artikelnummer: 64679 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Veluwe arrangement er tussenuit naar Putten

Nederland / Gelderland / Putten


U verblijft in Kasteel De Vanenburg 

Boek snel en voordelig één van de beste hotels op de Veluwe

Een goedkope overnachting of een weekendje weg naar Putten

Deze deal naar Putten boek je nu met extra voordeel!

SUITE DEAL! ⚡️ Geniet van een 3-, 4- of 5-daags verblijf in een van de 3 suites op de Veluwe op het landgoed van Kasteel De Vanenburg incl. ontbijt

Deze deal hebben wij gezien voor de vanaf prijs 80.50

Deze accomodatie heeft 4 sterren


Omschrijving:

Het 4*-Superior Kasteelhotel De Vanenburg vind je net buiten het centrum van het dorp Putten, aan de rand van de Veluwe. De 48 hotelkamers en -suites liggen verspreid over vier charmante hofjes op het indrukwekkende 17e-eeuws landgoed. De ideale uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten. Het restaurant is gelegen in het kasteel en biedt een prachtig uitzicht over de kasteeltuin met historische bomen. Bovendien is het restaurant in 2023 voor het vijfde jaar op een rij genoemd in de Lekker500-gids! Met de Veluwse bossen om de hoek valt er genoeg natuurschoon te ontdekken! Zoekt je liever het water op? Recreatiegebied Strand Nulde vind je op nog geen drie kilometer van het hotel.

Op een authentiek 17e-eeuws landgoed midden op de Veluwe vind je Kasteel De Vanenburg. Je verblijft hier in een heerlijke suite waardoor je geniet van extra luxe. Zowel het kasteel als de hofjes, waarin de kamers zich bevinden, worden omringd door de prachtige kasteeltuinen. Ook de rest van het 55 hectare grote landgoed is een waar plaatje en nodigt uit voor een heerlijke wandeling. Op de fiets ben je in een kwartier bij randmeer Nuldernauw. Je vindt hier strand Nulde waar je tijdens een lange wandeling heerlijk uitwaait! In de directe omgeving zijn er vele fietsroutes uitgestippeld die je langs alle mooie plekjes van de Veluwe leiden. Een uitstapje naar havenstad Harderwijk of het gezellige Amersfoort is ook makkelijk gemaakt en zeker de moeite waard.
##NERGENS GOEDKOPER!

Bekijk hier ale vertrekmogelijkheden >>


Verzorging eventueel mogelijk op basis van logies, ontbijt, halfpension, volpension of all inclusive.

De Veluwe is een uitgestrekt natuurgebied in Nederland, gelegen in de provincies Gelderland en een klein deel van Overijssel. Het staat bekend om zijn diverse landschap, waaronder bossen, heidevelden, zandverstuivingen en kleine meertjes. Gelegen nabij Putten, dit is een populaire bestemming voor zowel natuur- als recreatieliefhebbers.

De Veluwe heeft prachtige paarse heidevelden die vooral in de zomer bloeien.

Dit zorgt voor een uniek en kleurrijk landschap in de omgeving van Kasteel De Vanenburg

Heerlijk genieten met deze bestemming naar Kasteel De Vanenburg in Putten

Boek deze deal voor de laagste prijs!


Adres: Kasteel De Vanenburg

Vanenburgerallee 13

3882 RH Putten

Nederland

1, 2 of 3 overnachtingen in een suite

Direct boeken>>

Deel deze deal met je vrienden…

Extra informatie

naam

vanaf prijs

categorie

land

regio

plaats

sterren