New-york

Door admin 0

Stedentrip New York


New York is zonder twijfel de must-go-to stad in de Verenigde Staten van Amerika als het op een stedentrip aankomt. The Big Apple, zoals de stad ook wel liefkozend wordt genoemd, trekt jaarlijks duizenden toeristen die allemaal genieten van het grandioze aanbod van activiteiten en bezienswaardigheden die New York te bieden heeft als citytrip bestemming.

Bekijk alle citytrips naar New York >>

Zonder de intentie te hebben volledig te zijn mag je de volgende hoogtepunten van de bekendste stad van de wereld niet missen. Bewonder het vrijheidsbeeld vanaf het water, geniet van de indrukwekkende skyline vol imponerende wolkenkrabbers met het Empire State Building als meest bekende.

Citytrip ontdek New York

Be a New Yorker en ga picknicken of hardlopen in Central Park. Maar beleef ook de unieke sfeer tijdens een wedstrijd van de Nicks of Yankees en bewonder de kunst in het Guggenheim of Mo Ma.

Ook voor film- en theaterliefhebbers en shopaholics is New York the place to go in Amerika voor een stedentrip. En alsof je overdag nog niet voldoende indrukken hebt opgedaan, gaat het leven ook ’s nachts in volle restaurantjes, nacht- en comedyclubs.

Musicals en shows op Broadway en roof-top bars waar je met een heerlijke cocktail in de hand geniet van mind blowing panoramische uitzichten over de stad.

Hotels met luxe en stijl in New York

Neem je tijd voor een stedentrip naar New York zodat je voldoende tijd overhoudt om ook nog de diverse wijken als Manhattan, Chinatown, Soho, Queens en Brooklyn te verkennen.  

Met behulp van de bekende gele taxi’s kun je je snel van de ene wijk naar de andere laten brengen en je bent weer een ervaring rijker! Of neem de metro met een voordelige metrokaart 

Ontdek new York voor de laagste prijs