amsterdam-hotels

Amsterdam

Door admin Uit

Citytrip Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en staat bekend om zijn tolerante beleid, de grachtengordel, musea en nog veel meer bezienswaardigheden.

Zowel nationaal als internationaal boeken veel mensen een stedentrip naar Amsterdam om deze redenen.

Maak een rondvaart door de grachten, bekijk de wassen beelden in Madame Tussauds of maak een stadswandeling langs de hotspots. Doordat alles zo dicht bij elkaar ligt, loop je snel van A naar B.

Bekijk alle aanbiedingen naar Amsterdam >

Het centrum barst van de gezellige smalle straatjes waar je lekker kunt lunchen of dineren. In de avond proef je in honderden kroegen en discotheken van het nachtleven.

Stedentrip Amsterdam

Amsterdam is de hoofdstad van Nederland en staat bekend om zijn tolerante beleid, de grachtengordel, musea en nog veel meer bezienswaardigheden. Zowel nationaal als internationaal boeken veel mensen een stedentrip naar Amsterdam om deze redenen.

Omgeving Amsterdam

Maak een rondvaart door de grachten, bekijk de wassen beelden in Madame Tussauds of maak een stadswandeling langs de hotspots. Doordat alles zo dicht bij elkaar ligt, loop je snel van A naar B. Het centrum barst van de gezellige smalle straatjes waar je lekker kunt lunchen of dineren. In de avond proef je in honderden kroegen en discotheken van het nachtleven.

Winkelen en uitgaan in Amsterdam

Liefhebbers van winkelen kunnen tijdens de stedentrip Amsterdam op de Nieuwendijk, Kalverstraat of Leidsestraat terecht bij de souvenirshops en bekende ketens. In de Negen Straatjes vind je de knusse boetiekjes en speciaalzaken. Op meerdere plekken in de stad vinden markten plaats, waarvan de Noordermarkt, Dappermarkt en Albert Cuyp het meest bekend zijn.

Het grote uitgaansleven concentreert zich vooral rond het Leidseplein en Rembrandtplein. Je vindt er de meest bekende cafés en discotheken die de hele week door tot diep in de nacht open zijn. Het is ook leuk om een keer de Jordaan in te lopen en in een van de ouderwetse bruincafés een biertje te doen.

Eten en drinken in Amsterdam

Zoals het een wereldstad betaamt zit Amsterdam vol met eetgelegenheden. Van fastfoodketens tot luxe restaurants, je vindt het er allemaal. Populaire Amsterdamse hapjes zijn de Kwekkeboom kroket, ossenworst en natuurlijk Old Amsterdam kaas. Vaak kom je gedurende de stedentrip naar Amsterdam genoeg restaurantjes tegen waar je lekker kunt dineren.

Meerdere dingen bij elkaar? In De Hallen vind je naast horecagelegenheden ook andere culturele initiatieven. Tijdens de Heineken Experience leer je hoe het bekende bier gebrouwen wordt en natuurlijk mag je na afloop nog even proeven.

De beste deals naar Amsterdam!