Informatie

Voorwaarden / disclaimer

De inhoud van al onze vakantie gerelateerde pagina’s zijn samengesteld met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. We kunnen nooit garanderen dat de data correct, compleet of up-to date is.

De informatie, producten en services gepubliceerd op onze website bevatten mogelijk onjuistheden of typefouten.

Vakantie reis partners

Vakantietik en onze vakantiepartners sluiten alle aansprakelijkheid uit voor onjuistheden met betrekking tot de informatie en beschrijvingen over alle aangeboden accommodaties, en alle andere reis en vakantie producten weergegeven op deze website.

De meeste foto’s en ander beeldmateriaal zijn door de respectievelijke partner leveranciers geleverd. Alle beoordelingen betreft accommodaties op deze website zijn bedoeld als algemene richtlijnen en geeft nooit een garantie.

Wijzigingen worden periodiek toegevoegd aan de informatie op deze website

Boekingen:

Wend je bij problemen met een aanbieding tot de aanbieder van de reis.

Informatief:

Vakantietik zoekt elke dag de beste reisaanbiedingen op heel veel websites van erkende reisorganisaties voor pakketreizen, vluchten en hotels.

Onze website en bekijken elke aanbieding objectief en letten erop dat de prijs en de kwaliteit beide goed zijn. Wij bevelen alleen reizen aan die we zelf ook zouden gaan boeken.

Onze vakantie deals worden dagelijks opgezocht en kunnen geboekt worden op het ogenblik dat wij ze publiceren.

Aangezien de beste aanbiedingen vaak een kleine beschikbaarheid hebben, moet u vooral snel zijn om de deals niet te missen.

Prijzen

De prijs van de reis wordt meestal bepaald door vraag en aanbod. Als bijvoorbeeld het vliegtuig of het hotel niet volgeboekt zijn, reageren de reisaanbieders met mooie aanbiedingen. Als de vraag weer stijgt, stijgt ook de prijs.

De reisorganisaties kunnen de prijzen verschillende keren per dag aanpassen. Het kan dus zijn dat de prijs alweer veranderd is wanneer u onze site bezoekt. Wij hebben hierop geen invloed.

Heeft u nog vragen reageer dan via de contact pagina >>