Efteling hotel

Efteling hotel en Attractiepark de Efteling staat garant voor een dag volop plezier en een nacht om nooit te vergeten!

Boek direct je tickets voor het park klik hier >

Welkom in het Efteling hotel

Wandel lekker door het Sprookjesbos en stap in atrractie Droomvlucht, uiteraard mag je de Baron 1898 en Symbolica niet gaan overslaan. 

Eén dagje Efteling is geweldig! Maar maak je dagje Efteling nog specialer door te blijven overnachten nabij de Efteling en een Efteling arrangement te boeken. ..

Je hoeft dan na een dagje Efteling niet naar huis te rijden, zodat je tot rust kunt komen. Veel Efteling arrangementen zijn inclusief tickets tot de Efteling. Er zijn 2- ook 3-daagse Efteling arrangementen boekbaar.

Voor alle kinderen is slapen in het sprookjesachtige Efteling hotel een droom. Wil jij je eigen kinderen verrassen, dan is een overnachting in het originele Efteling hotel echt een aanrader.

Boek de beste deals in het Efteling hotel!

Overnacht in een van de betoverende themasuites als de Doornroosje, Roodkapje of Noorderlicht suite. Supergaaf! Maar ook de comfort kamers zijn heerlijk om in te overnachten en bovendien wat voordeliger.  Het ontbijt, toegang tot de Efteling en parkeren is altijd inclusief. Klik hier voor de prijzen >

Naast professionaliteit en creativiteit is gastgerichtheid één van de pijlers waarop de Wereld van de Efteling rust.

De Efteling is al jarenlang het best bezochte attractiepark van Nederland en behoort met 4,68 miljoen bezoekers tot de top van Europese attractieparken.

Efteling Bosrijk

Naast een overnachting in het Efteling hotel, kun je ook slapen op Efteling Bosrijk. Dit is een vakantiepark pal naast de Efteling, wat compleet in de Efteling stijl is gebouwd.

De Efteling huisjes en hotel appartementen liggen verspreid in een bosrijke omgeving en zijn een oase van rust na een dagje Efteling. Ontmoet en begroet Klaas Vaak, die een verhaaltje komt voorlezen voor het slapen.

Fotomomentje? Of wat dacht je van een frisse duik in het binnenzwembad? Heerlijk! Een hapje eten kan in het restaurant en rijd er een shuttle bus, die je naar de Efteling brengt. Natuurlijk krijg je tijdens je verblijf onbeperkt toegang tot de Efteling. Bekijk alle aanbiedingen >>

Ook leuk...

X