Voordelig auto huren

Met een goedkope huurauto van onze partner Sunny Cars hoef je je nergens druk om te maken.  Je huurauto is namelijk standaard optimaal verzekerd.  Dus ook tegen schade aan glas-banden-bodem-dak en diefstal.  Gaat er toch iets mis? Geen paniek… wij regelen alles…

Tenzij je het zelf wel heel bont gemaakt hebt, betalen we het eigen risico gewoon aan je terug. En van bijbetalen voor extra kilometers en oneerlijke tankregelingen moeten we niets weten.

Met een ijzersterke reserveringsafdeling vol autohuurexperts, onze daadkrachtige afdeling Customer Care en heldere informatie doen we er alles aan om je voor, tijdens en na je reis zo goed mogelijk te helpen. Want pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

 
Bekijk onze heldere tarieven

Geen verrassingen, direct vakantie! 7 Dagen p/w Bereikbaar.


Sunny Cars autohuur 24/7

> NL Noodnummer.

> Geen Eigen Risico.

> Geen Reserveringskosten.

Verzekeringen inclusief.

met of 
zonder creditcard

Auto huren zonder creditcard met het Geen waarborgpakket

Wil je een auto huren zonder creditcard of contante waarborg te hoeven overleggen? Dat is tegenwoordig mogelijk met ons Geen waarborgservicepakket!

Met het Geen waarborgpakket hoef je dus niet in het bezit te zijn van een creditcard op naam van de hoofdbestuurder en krijg je toch de huurauto mee.

Sunny Cars auto huren zonder creditcard klik hier >>

Luxe cabrio of een normale auto

Met een huurauto kan je Gran Canaria op jouw eigen manier ervaren. Weliswaar zijn er excursies genoeg maar die bieden niet wat een tochtje met een huurauto je geeft. Klik hier voor alle huurmogelijkheden

Gran canaria autoweg in bergen